Pensiune Vâlcea

O Pensiune de tip boutique care oferă cazare în Vâlcea în camere bine echipate şi servicii excelente făcând parte din topul pensiunilor din Vâlcea.

Despre Noi

Pentru un weekend, pentru o oprire, sau pentru destinaţia dumneavoastră, pensiune Vâlcea.

Galerie

Pensiune Vâlcea, vă invităm să vizualizaţi galeria noastră cu poze.

Sala de Conferinţe

Pensiunea Elisabeta oferă clienţilor posibilitatea organizării de evenimente în sala de conferinţe.

Rezervări camere

Prețurile sunt negociabile la recepția pensiunii.

Pensiunea noastră a fost construita în 2009 şi renovată în 2012. Camerele sunt dotate cu TV, acces gratuit la WI-FI, aparat de cafea şi ceai. De asemenea se oferă micul dejun la cerere la preţul de 14 lei. Decorul contribuie la crearea ambianţei de lux a acestei pensiuni. La numai 20 minute de mers pe jos până în centrul oraşului şi câteva minute cu maşina.

La doar câteva sute de metri se află un mare hipermarket: “Interex”. Pensiunea este situată pe strada principală care traversează oraşul Rm. Vâlcea de la nord la sud. Pensiunea beneficiază de parcare propie şi de o sală de conferinţe cu o capacitate de 30 locuri.

Pentru un weekend, pentru o oprire, sau pentru destinaţia dumneavoastră de vacanţă, Pensiunea Boutique Elisabeta vă oferă cazare Vâlcea în cele mai bune condiţii şi reprezintă alegerea potrivită ce nu vă pune într-o situaţie economică delicată.

E destinaţia perfectă pentru oamenii de afaceri, dar şi foarte potrivită pentru turismul individual şi organizat.

statiunea_calimanesti

Pensiunea boutique Elisabeta Rm. Vâlcea oferă 15 de camere – 6 duble, 4 camere cu pat de mijloc, 3 camere cu un pat şi 2 camere cu 3 paturi, recent renovate, dotate corespunzător clasificării oferite de 3 stele, pentru a oferi un sejur cât mai plăcut. Toate camerele sunt dotate cu TV satelit, internet WiFi, fierbător de ceai și cafea, mini-bar și baie proprie cu uscător de păr.

Camere

Galerie

Pensiune Elisabeta – Galerie Foto

Pensiune Vâlcea, Elisabeta oferă tarife diferenţiate în următoarele situaţii:

  • Ocuparea întreagă a pensiunii
  • Pentru grupuri mai mari de 10 persoane
  • Pentru o şedere prelungită de mai mult de 7 zile

Pentru petrecerea timpului liber turiştii pot apela la facilitățile staţiunilor care înconjoară oraşul Rm. Vâlcea, cum ar fi: Staţiunea Călimăneşti, Olăneşti, Căciulata, salina Ocnele Mari, Localitatea Horezu cunoscută pentru măreţia meşterilor olari, sau atracţiile de petrecere a timpului liber pe care le oferă minunatul oraş Rm. Vâlcea.

Printre acestea enumerăm: Zona de agrement Ostroveni cu cele două bazine de apă dulce şi sărată, grădina zoologică modernizată în vara anului 2011.

Pe lângă minunatele staţiuni care ne înconjoară oraşul, avem şi monumente de artă religioasă cum sunt: Mănăstirea Cozia, Mănăstirea Hurezi, Mănăstirea Govora, Mănăstirea Bistriţa, Mănăstirea Dintr-un Lemn, Episcopia Râmnicului, etc., fiecare cu istoria ei, pe cât de interesantă, pe atât de tulburatoare.

Descriere Pensiune Valcea

La parterul pensiunii din Vâlcea – la nivel cu recepţia, oferim 3 camere: 2 duble şi o cameră mai mică cu un pat de mijloc. La etajul 1 – punem la dispoziţia clienţilor 4 camere confort superior. Pe lângă accesorile oferite şi celorlalte camere, aceste camere au şi halat de baie şi papuci de casă de unică folosinţă. Două dintre ele au 2 paturi şi 2 au pat matrimonial cu o canapea extensibilă în caz că mai este nevoie pentru o a treia persoană.

La mansarda pensiunii clienţii au posibilitate de cazare în 3 camere cu un pat în regim de single, 1 cameră cu pat de mijloc, 2 camere cu 2 paturi şi 2 camere cu 3 paturi. Camerele sunt mai mici, toate au baie în cameră, unele dintre ele având şi acces la balcon.

Detalii despre oraş şi împrejurimi: www.valceaturistica.ro

Adresa pensiunii Rm Valcea

Str. Calea lui Traian 237 Vâlcea, Rm Vâlcea

* Instrumente de plată acceptate sunt: cash, card (Visa, MasterCard etc.)
* Conducerea pensiunii îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile în funcţie de gradul de ocupabilitate al pensiunii şi de perioada solicitată.
* Fumatul este recomandat să se facă în locuri special amenajate.

© Copyright 2017| Pensiunea Elisabeta

Pin It on Pinterest

Call now
Directions